Export auto verkopen

Je auto verkopen aan de export is helemaal geen gek idee. Vaak is het zelfs zo dat als je je auto verkoopt naar de export dat dit meer geld oplevert dan dat je het aan een particulier verkoopt. Wel zien we dat ruim 80 procent van de auto’s die voor de export zijn bestemd oudere auto’s zijn. Vaak hebben de auto’s ook al veel kilometers gereden.

EXPORT AUTO VERKOPEN WAAR OP LETTEN?

Let er wel op bij het verkopen van de auto aan een buitenlander dat je weet wat je doet. We horen vaak dat het lastig voor mensen is omdat ze niet precies weten hoe ze het administratief af moeten handelen met een buitenlander. Ook is vaak het transport en de taalbarrière een probleem.

Het belangrijkste waar je op moet letten bij het exporteren van je tweedehands auto is dat je je auto laat uitschrijven uit het Nederlands systeem. Dit kun je doen bij een erkend RDW-station, wil je hier hulp bij hebben? Neem dan contact op met één van onze adviseurs van goedkope occasions. Wij kunnen je hierin goed adviseren hoe dit aan te pakken. Zodra je bij het RDW de auto uit hebt laten schrijven ben jij als persoon ook niet meer verantwoordelijk wat er met auto gebeurt.

EXPORT AUTO VERKOPEN UITBESTEDEN?

Wil je er helemaal niet druk mee zijn? Stuur ons dan de gegevens van je auto op en wij gaan de auto voor je verkopen in ons netwerk met handelaren. Wij hebben diverse handelaren en exportbedrijven die goedkope occasions opkopen.Berichtnavigatie

Winkelwagen