Kapotte auto verkopen www_goedkopeoccasions_nl

Kapotte auto verkopen

Wil je een kapotte auto verkopen? Dat kan, zelfs een auto die total los is verklaard kun je vaak zelfs nog verkopen. Je kan natuurlijk je kapotte auto verkopen via online marktplaatsen, maar de gemiddelde particulier kan niet veel met een kapotte auto en zal dit ook niet zo snel kopen. Als je het toch via een online marktplaats wilt verkopen let er dan op dat je duidelijk vermeld dat er kapot is aan de auto. Dit voorkomt verwarring en wantrouwen bij de klant.

Er zijn wel genoeg autosloop bedrijven die het interessant vinden om kapotte auto’s te kopen, vaak zijn de onderdelen in deze auto’s nog goed te hergebruiken en zei verkopen dit dan weer aan andere autobedrijven.

KAPOTTE AUTO NAAR HET BUITENLAND VERKOPEN

Heb je een kapotte auto? Dan kan je hem verkopen binnen Nederland aan een particulier of een autosloop bedrijf. Echter is het in veel gevallen zo dat je in Nederland veel minder geld voor een auto kan krijgen dan dat je in het buitenland krijgt. Veel auto’s met een hoge kilometerstand zijn in Nederland bijna niks meer waard. Terwijl als je de auto gaat verkopen naar de export dan kun je er veel meer geld voor krijgen. Wil je advies bij het verkopen van je kapotte auto? Wij van goedkope occasions helpen je graag verder! Neem contact met ons op en één van onze adviseurs neemt binnen 24 uur contact met je op!

SCHADE AUTO VERKOPEN

Heb je een kapotte auto die je wilt verkopen dan kun je bij ons terecht. Maar heb je een auto met schade dan kun je ook deze bij ons verkopen. Ook een auto met schade kan namelijk nog veel opleveren. Denk ook in dit geval dan aan de motor, distributieriem en overige auto onderdelen. Wil je weten wat jouw schade auto nog waard is? Neem contact op met één van onze adviseurs en ontvang binnen 24 uur een waarderapport.

OUDE AUTO VERKOPEN

Liever een oude auto , lease auto , export auto of geschorste auto verkopen? Dat kan ook! Bij Goedkope occasions kun je voor alle verkopen van auto’s terecht.

Winkelwagen